۴ مطلب در تیر ۱۳۹۶ ثبت شده است

چند مطلب پزشکی درباره بوتاکس


- دیسپورت تا 2-3 سانتی متر اطراف محل تزریق منتشر می گردد اما Xeomin فقط تا 1 سانتی متر. پس برای تزریق زیربغل و کف دست جهت درمان هیپر هیدروز، دیسپورت را انتخاب می کنیم که نقاط تزریق کمتر باشد و بیمار درد کمتری را متحمل گردد، اما برای تزریق در خطوط ریز بالای ابرو یا تزریقات قسمت میانی و تحتانی صورت Xeomin را انتخاب می کنیم که دارو به عضلات مجاور منتشر نگردد.


نکاتی راجع به بوتولونیم توکسین های موجود در ایران

شفا آنلاین:همانطور که مستحضر هستید امروزه انواع مختلف بوتولونیم توکسین( Bont_A) A در بازار ایران موجود می باشد که متاسفانه بعضی از آنها غیر استاندارد و حتی خطرناک می باشند. چند مورد از این توکسین ها مورد تائید وزارت بهداشت ایران میباشد اما در دنیا تنها سه نوع از این توکسین ها مورد تائید FDA آمریکا (که معتبرترین واحد نظارتی دنیا بر روی مواد غذایی و دارویی می باشد ) قرار گرفته است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مجید ملوحی

شکستن قولنج را ترک کنیم


تکرار و عادت، افزون بر ایجاد اختلال وابستگی روانی، تخریب و آسیبهای مفصلی را زودتر و شدیدتر کند.انجام حرکات سریع برای شکستن قولنج گردن به شریان های گردن آسیب رسانده و موجب تحریک لنف های ناحیه سر و گردن و سایش تدریجی مهره ها شود و سلامت فرد راتهدید خواهد کرد.شکستن قولنج برای افرادی که در سنین میان سالی و سالمندی قرار دارند نیز خطرناک تر از افراد جوان تر است چراکه به دلیل ضعف مفاصل، خطر ابتلا به آرتروز یا پوکی استخوان بیشتر از افراد جوان تر میباشد.


شکستن قولنج عادتی است که در بسیاری از افراد وجود دارد و خیلی از این افراد از عوارض جدی شکستن قولنج بی خبرند.وارد شدن نیروی کششی بین سطوح مفصل <Tensile force between the levels>موجب افزایش حجم آن و کاهش فشار مایعی میشود که درون مفصل است.

به گزارش شفا آنلاین:این کاهش به خروج گاز درون مفصل و ایجاد حباب میشود.وارد آوردن فشار بهخصوص با شکستن قلنج سبب حرکت مایع درون مفصل به قسمتهایی که زیر فشار کمتر باشد میگردد.صدای ناشی از شکستن قلنج به علت خوابیدن یا ترکیدن همین حبابهای گاز در جریان حرکت مایع درون مفصل است.

هرگز نباید از فرد دیگری برای شکستن قولنج تان کمک گرفت . به دلیل اینکه احتمال آسیب ستون فقرات، کوفتگی، ضرب دیدگی و دررفتگی مفاصل را در پی دارد.شکستن قولنج موجب بروز آسیب های ستون فقرات، دردهای مفصلی در ناحیه کمر و گردن، سردرد، تاری دید و … خواهد شد.شکستن قولنج کمر، گردن و بخصوص انگشتها برای رفع خستگی، شاید سبب احساس راحتی موقتی شود،اما خطر ساییدگی زودرس مفصلها را بهدنبال خواهد داشت.با اولین نشانههای ساییدگی، درد و التهاب مفاصل به خصوص در انگشتان و گردن که حساستر از مهرههای کمر هستند دیده میشود.شکستن قلنج به دلیل ایجاد حس راحتی و رفع موقت خستگی، ممکن است بصورت یک عمل تکراری درآید.

تکرار و عادت، افزون بر ایجاد اختلال وابستگی روانی، تخریب و آسیبهای مفصلی را زودتر و شدیدتر کند.انجام حرکات سریع برای شکستن قولنج گردن به شریان های گردن آسیب رسانده و موجب تحریک لنف های ناحیه سر و گردن و سایش تدریجی مهره ها شود و سلامت فرد راتهدید خواهد کرد.شکستن قولنج برای افرادی که در سنین میان سالی و سالمندی قرار دارند نیز خطرناک تر از افراد جوان تر است چراکه به دلیل ضعف مفاصل، خطر ابتلا به آرتروز یا پوکی استخوان بیشتر از افراد جوان تر میباشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مجید ملوحی

باقلوای آلبالو با خمیر فیلو درست کنیم


  یک ورق کاغذ روغنی را روی سطح صافی قرار داده و با یک لاله از خمیر فیلو آن را بپوشانید. سپس به وسیله قلم مویی روی آن کره مالیده و یک سوم گردو، پسته و خلال بادام را روی آن پخش کنید. بعد روی آن را با یک لایه دیگر خمیر فیلو پوشانده، مجدد کره روی آن بمالید. سپس یک سوم آلبالو، شکلات و پودر دارچین را روی آن پخش کنید (این کار را دو بار تکرار کنید).



باقلوا و آلبالو دو نمونه از خوردنی هایی هستند که کمتر کسی پیدا می شود به آنها علاقه پیدا نکند. در این مطلب باقلوای آلبالو را به شما آموزش داده ایم که یک شیرینی فوق العاده تهیه کرده باشید.


مواد مورد نیاز:
 
  • خمیر فیلو: به میزان لازم
  • کره (ذوب شده): 170 گرم
  • عسل: 1 پیمانه
  • گردو (خردشده و بوداده): 75 گرم
  • پسته (خلال خردشده و بوداده): 70 گرم
  • خلال بادام: 85 گرم
  • آلبالو خشک (بدون هسته و خردشده): 1 پیمانه
  • شکلات نیمه شیرین (خرد شده): 1.5 پیمانه
  • پودر دارچین: 4 گرم
  • نمک دریایی: به میزان لازم

 
 
روش پخت:

1.    یک ورق کاغذ روغنی را روی سطح صافی قرار داده و با یک لاله از خمیر فیلو آن را بپوشانید. سپس به وسیله قلم مویی روی آن کره مالیده و یک سوم گردو، پسته و خلال بادام را روی آن پخش کنید. بعد روی آن را با یک لایه دیگر خمیر فیلو پوشانده، مجدد کره روی آن بمالید. سپس یک سوم آلبالو، شکلات و پودر دارچین را روی آن پخش کنید (این کار را دو بار تکرار کنید).

2.    با استفاده از کاغذ روغنی خمیر را رول کنید. سپس به کمک چاقویی برش بزنید. بعد داخل سینی مخصوص فر قرار دهید. روی هر کدام از برش ها مقداری کره مالیده و مقداری نمک روی آن بپاشید.

3.    سینی را در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 50 دقیقه بپزید تا کاملا برشته شده و روی آن قهوه ای رنگ شود.

4.    باقلوا را از فر درآورده و عسل (از قبل روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش رقیق شده) را روی آن بریزید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا به خورد باقلوا برود.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مجید ملوحی

غذا را خوب بجوید تا به کبد چرب مبتلا نشوید


افرادی که دائما عصبانی هستند، پوست بدنشان خشک است، دست و پاهایشان مداوم خواب میرود و نسبت به سنشان خط های زیادی روی صورتشان دارند دارای کبدی با حرارت بالا هستند و افرادی که دائما دچار بی حوصلگی، کسلی و بی حالی هستند حرارت کبدشان کم است در نهایت اگر کبد کارکرد مناسبی داشته باشد بدنی سالم را برای فرد بوجود آورده و برعکس اگر اختلالی در عملکردش بوجود آید کارکرد بدن به کلی تحت تاثیر قرار می گیرد.

کبد عضو بسیار مهم و حیاتی در بدن انسان است که علاوه بر اینکه تولید غذا در آن ایجاد می شود به عنوان یک پالایشگاه و تصفیه کننده بزرگ محسوب می شود و می توان گفت کارکرد های سایر اعضای بدن بستگی به کارکرد صحیح کبد دارد.

به گزارش جام جم، اگر بخواهیم نقش کبد در بدن را به سادگی شرح دهیم می توانیم بگوییم غذایی که خوردیم پس از هضم در کبد به مواد اولیه ای که قرار است به سلول های استخوانی ، عضلات، سلول ها و عصب ها تبدیل می شوند.

افرادی که دائما عصبانی هستند، پوست بدنشان خشک است، دست و پاهایشان مداوم خواب میرود و نسبت به سنشان خط های زیادی روی صورتشان دارند دارای کبدی با حرارت بالا هستند و افرادی که دائما دچار بی حوصلگی، کسلی و بی حالی هستند حرارت کبدشان کم است در نهایت اگر کبد کارکرد مناسبی داشته باشد بدنی سالم را برای فرد بوجود آورده و برعکس اگر اختلالی در عملکردش بوجود آید کارکرد بدن به کلی تحت تاثیر قرار می گیرد.
افراد هنگام غذا خوردن، غذا را باید خوب بجوند در غیر این صورت غذا در معده درست هضم نمی شود و اگر هضم غذا درست صورت نگیرد ماده هضم نشده وارد کبد شده و کبد نمی تواند کارکرد درست خود را ارائه دهد بنابراین کبد ماده هضم نشده را در خود نگه می دارد و این خود باعث اختلالاتی در کبد و مجاری صفراوی و کبد چرب می شود و کبد چرب باعث می گردد فرد در ناحیه بالای شکم احساس حرارت کند و یک سستی و بی حالی بدن او را فرا بگیرد و نکته حائز اهمیت در این باره این است که افرادی که غذایشان را تند تند می خورند و درست نمی جوند بیشتر از سایر افراد دیگر درمعرض خطر ابتلا به کبد چرب هستند.

این متخصص طب سنتی در رابطه با خوردن متناسب غذا با فصل های سال اظهار کرد : میزان غذا خوردن و درست جویدن آن از دیدگاه طب سنتی بسیار مهم است اما نکته سومی که ما متخصصان طبی سنتی بر آن بسیار تاکید داریم این است که هر غذایی را متناسب با فصلی که در آن قرار داریم استفاده کنیم. قطعا غذایی هایی که می خوریم کیفیت و طبع های گوناگونی دارند برخی بدن را به سمت خشکی می برند برخی مرطوب و برخی گرم و یا سرد، مسلما غذاهایی که رطوبت زیادی دارند بدن را مرطوب می کنند و بر عکس غذاهای خشک بدن را به سمت خشکی می برند و به کبد چرب دچار می شوند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مجید ملوحی